Garn i Aneby och Mjölby

Garn i Aneby och Mjölby

Här hos oss i vår butik, ZickZack Tyg & Garn i Tranås. Om du är intresserad av och i behov av hjälp med någonting inom tyg eller garn i Aneby eller Mjölby, så är vår butik ett utmärkt val. Vi tillhandahåller många olika slags produkter. Gemensamt för alla våra produkter är dock att de är kvalitativa och prisvärda.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med att välja tyg eller garn? I så fall ger vi dig utmärkta tips och råd helt kostnadsfritt. Vi vill att alla skall kunna få en ypperlig kundservice och om man är osäker så fråga bara oss här i butiken. Vi är till för dig. Vi kan hjälpa dig att hitta produkter som passar ditt tycke, smak och andra för dig viktiga parametrar.

VI har det mesta inom branschen

Vi har det mesta inom branschen och vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade inom det senaste som rör tyg och garn, så att vi kan erbjuda moderna tygprodukter åt våra kunder. Exempel på varor, tjänster och produkter som vi erbjuder är mode- och gardintyger, garner (många olika leverantörer erbjuds),  ändringssömnad, kemtvätt, symaskinsreparationer och mycket, mycket mer. Om du vill ha mer detaljerad information kring vad vi kan göra för just dig, så slå oss en signal, skicka oss ett mejl eller fyll i kontaktformuläret, som finns här på sidan, så skall vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Är detta någonting för dig?

Om detta är någonting för dig, så är det som sagt bara att komma förbi, så skall vi hjälpa dig. Om du behöver någon specifik produkt, så kom ihåg att vi alltid försöker att ta in de produkter som våra kunder önskar sig. Det ligger i vårt företags intresse att ställa upp för kunderna och beställa de produkter som de är intresserade av. Vi ser fram emot ditt besök.